Våre tjenester

Bilde av Daikin varmepumpe inne - Lister Varmepumpe - Våre tjenester - Varmepumpeservice, Salg og montering av varmepumper.

Varmepumpeservice

Det er veldig viktig å utføre service på din varmepumpe? Å kjøpe en varmepumpe, få den montert og kose seg i et lunt og varmt hus eller leilighet. Er dette da alt? Svaret = Nei. En varmepumpe bør som en bruktbil ha regelmessig service hos en autorisert forhandler.

Når du går til innkjøp av en varmepumpe bør varmepumpen, akkurat som en bil, ha regelmessig service. Vi i Lister Varmepumpe anbefaler at dette blir utført ca. annet hvert år. Regelmessig service vil både sikre og sørge for at varmepumpen din fortsetter den høye virkningsgraden, gir best mulig effekt og har lengre levetid.

Liste Varmpeumpe vil utføre en service og en temperaturkontroll både for varme- og kjøledrift, kontrollere strømforbruket og arbeidstrykket. I tillegg til dette en visuell sjekk av alle kjølerør og koblinger. Vi vil også rengjøre innedelen med avfettingsmiddel, samt selvfølgelig rengjøre utedelen.

Trenger du en service? Kontakt oss gjerne her.

Salg og montering av varmepumper

Vi er autorisert forhandler av merkene Daikin, Fujitsu, Mitsubishi Electric og Panasonic. Vi tilpasser og finner den varmepumpen som passer til dine behov.

Lister Varmepumpe er godkjent for installasjon og service på varmepumper og kjøleanlegg med HFK kuldemedier. Dette betyr at vi har det som kalles F-gass sertifisering. Dette gir deg som kunde trygghet på at vi er en seriøs aktør innenfor det vi driver med.

Vi har lang erfaring med salg, montering og ikke minst service av alle typer varmepumper.

Ring oss idag: 977 39 944

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle